Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Δ΄ Αθήνας καλούνται να παραλάβουν το προσωπικό τους  Α.Δ.Κ.Υ. μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στον παρακάτω σύνδεσμο.

    Στο Α.Δ.Κ.Υ. βάση του Νόμου 4354/2015 (ΦΕΚ 176/Α/16-12-2015), και της εγκυκλίου 2/1015 /ΔΕΠ/05-01-2016 αποτυπώνονται τα στοιχεία υπολογισμού των Νέων Μισθολογικών Κλιμακίων (με ημερομηνία υπολογισμού 31/12/2015), καθώς και το νέο Μισθολογικό Κλιμάκιο που θα έχει ο εκπαιδευτικός από 01/01/2016.

    Οι εκπαιδευτικοί για να εισέλθουν στην ηλεκτρονική φόρμα πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά τον Αριθμό Μητρώου τους (Α.Μ.) και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους (Α.Φ.Μ.) και έπειτα να επιλέξουν το κουμπί «ΠΑΡΑΛΑΒΗ Α.Δ.Κ.Υ.». Στη συνέχεια πρέπει να το εκτυπώσουν, να το ελέγξουν και να σημειώσουν στο αντίστοιχο κουτάκι αν συμφωνούν.

   Σε περίπτωση που κάποιος,-α εκπαιδευτικός διαφωνεί με τα στοιχεία που αναγράφονται θα πρέπει να καταγράψει τη διαφωνία του στο αντίστοιχο κουτάκι και να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις πάνω στο έντυπο.

    Όλοι,-ες  οι εκπαιδευτικοί που παραλαμβάνουν Α.Δ.Κ.Υ., οφείλουν να καταγράψουν τη συμφωνία ή τη διαφωνία τους, να το υπογράψουν και να το παραδώσουν στον Διευθυντή, στην Διευθύντρια ή στην Προϊσταμένη της Σχολικής Μονάδας που υπηρετούν.

    Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε Σχολικές Μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας και μισθοδοτούνται από αυτή, αλλά απουσιάζουν για διάφορους λόγους όπως: υπηρέτηση σε άλλη Δ/νση Εκπ/σης, μακροχρόνια άδεια κλπ., θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τον Δ/ντή, Δ/ντρια ή Προϊσταμένη  της Σχολικής Μονάδας που ανήκουν και να αποστείλουν υπογραμμένο το Α.Δ.Κ.Υ. τους στο e-mail της Δ΄ Δ/νσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: «Α.Δ.Κ.Υ.-……..(ακολουθεί το ονοματεπώνυμο του, της  εκπαιδευτικού)».

    Παρακαλούνται οι Δ/ντές, Δ/ντριες ή Προϊσταμένες των Σχολικών Μονάδων να παραλάβουν τα Α.Δ.Κ.Υ. από τους, τις εκπαιδευτικούς και αφού τα ομαδοποιήσουν σε δύο κατηγορίες (στα Α.Δ.Κ.Υ. με διαφωνία και στα Α.Δ.Κ.Υ. με συμφωνία), να τα τοποθετήσουν σε ξεχωριστούς φακέλους και να τα παραδώσουν στο Οικονομικό Τμήμα της Διεύθυνσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 04/04/2016.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ (Α.Δ.Κ.Υ.)