ΚΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ11 & ΠΕ70 ΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

ΚΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ70

ΚΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ60

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΠΕ71 - ΠΕ70 Ε.Α.Ε.- ΠΕ70 - ΠΕ61 - ΠΕ60), ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70-ΠΕ60 ΚΑΙ ΠΕ11 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΕ70 ΓΙΑ Τ.Υ.

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ, ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 15-11-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Κεντρικό email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FAX: 213 1617420

 ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΥΠΨΗΦΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΥΠΨΗΦΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ Τ.Ε. (ΟΧΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ), ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ, ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΚΕΝΑ

ΑΙΤΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΕΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των δικαιολογητικών ορίζεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης (ήτοι 22/11/2018), αντί της προγενέστερης λαθεμένης αναφοράς στην επομένη ημέρα.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 186387/Ε2/2-11-2018 εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,

β) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

γ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης,

δ) στα Μειονοτικά Σχολεία και

ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις βελτίωσης ή οριστικής τοποθέτησης, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις σχολείων. 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 5-11-2018 έως 22-11-2018 και ώρα 15:00 μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων https://teachers.minedu.gov.gr/

Επισημαίνεται ότι άπαντες οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα (διάθεση ΠΥΣΠΕ), υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. 

   Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που προτίθενται να υποβάλουν σχετική αίτηση, να αποστείλουν ηλεκτρονικά όλα τα  απαραίτητα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό εντοπιότητας, οικογενειακής κατάστασης, συνυπηρέτησης, φοίτησης τέκνων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ), με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να έχει την εξής δομή:

 Θέμα: Τύπος αίτησης, Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, Αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού

Σώμα μηνύματος/κειμένου: Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού, Κλάδος/ειδικότητα, Τύπος αίτησης, Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης, Αριθμός μητρώου εκπαιδευτικού