ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΦΕΚ

Σύμφωνα με το  με αριθμ. Πρωτ. Φ.361/22/37/24599//Ε3 έγγραφο  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: « Ανάρτηση αναμορφωμένων προσωρινών ενιαίων αξιολογικών πινάκων και κλήση σε συνέντευξη υποψηφίων διευθυντών σχ. Μονάδων»  και την Πράξη 4 του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών της Δ.Π.Ε. Δ΄ Αθήνας, ανακοινώνεται ο Αναμορφωμένος Προσωρινός Ενιαίος Αξιολογικός  Πίνακας της ΔΠΕ  Δ΄ Αθήνας καθώς και το πρόγραμμα συνεντεύξεων των υποψηφίων διευθυντών σχολικών μονάδων.

Παρακαλούνται  οι υποψήφιοι που έχουν σοβαρό κώλυμα σχετικά με την ημερομηνία και ώρα προσέλευσής τους στην συνέντευξη, να αποστείλουν έγκαιρα ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail της Διεύθυνσης προκειμένου να γίνει σχετική τροποποίηση.

 Αναμορφωμένος προσωρινός αξιολογικός πίνακας

 Πρόγραμμα συνεντεύξεων

ΕΝΤΥΠΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΙΝΑΚΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "#ΤΙΜΗ!" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΔΕΝ.

Καλούνται οι εγγεγραμμένοι/ες στον παραπάνω πίνακα να υποβάλουν, εάν επιθυμούν, έγγραφη ένσταση κατά του πίνακα εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησής του στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Δ΄ Αθήνας, ήτοι από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59 μ.μ. μέσω της ίδιας ειδικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων.

https://schooldirectors.minedu.gov.gr/ 

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ΄ Α/ΘΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΕΚ 65/Β/12-01-2023

ΑΠΟΦΑΣΗ