ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Μπεκατώρου Δήμητρα - Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας

Τηλ: 213-1617456

https://blogs.sch.gr/dimbekator/


 

Έγγραφο πρόσκλησης

 

Το σεμινάριο αφορά στην γνωριμία – εκπαίδευση πάνω στο πρόγραμμα πρόληψης  για παιδιά προσχολικής ηλικίας «Ο Πυξιδούλης και η Πυξιδούλα στο Νηπιαγωγείο». Πρόκειται για ένα δομημένο υλικό, με σαφείς στόχους και μεθοδολογία, που προσφέρει στους Νηπιαγωγούς  τρόπους ανάπτυξης συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καλλιέργεια συναισθηματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών (επικοινωνία, αναγνώριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης) και στην διαχείριση θεμάτων ψυχικής υγείας στη νηπιακή ηλικία.

 Θα πραγματοποιηθούν τρεις (3)  συναντήσεις. Η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθείται στηρίζεται στην βιωματική μάθηση, καθώς και στην αναπαραγωγή  μερών του υλικού, ώστε να δοθεί η ευκαιρία άμεσης εποπτείας  σε θέματα που προβληματίζουν τους Νηπιαγωγούς. Οι ημερομηνίες  των σεμιναρίων είναι Τετάρτη  14/2, 21/2, 28/2/ 2024 και ώρα 16.30μ.μ – 19.30μ.μ.  στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ΣΤΑΘΜΟΣ (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε΄ 65, Καλλιθέα, πλησίον ΗΣΑΠ Καλλιθέας). Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και 7 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο: https://forms.gle/N2ZAdyFELBmsKC2U7. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής, καθώς και υλικό σε ψηφιακή μορφή.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε  με την Υπεύθυνη του σεμιναρίου κα. Ιωάννα Κατσιαφλιάνη – ψυχολόγος στα τηλέφωνα του ΚΠ ΣΤΑΘΜΟΣ : 2109537215, 2109533488 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ     Η υπεύθυνη Αγωγής Υγείας                                                            

        ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΛΑ                   Δήμητρα Μπεκατώρου                                                       

 

   

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΑΦΙΣΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ