ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Μπεκατώρου Δήμητρα - Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας

Τηλ: 213-1617456

https://blogs.sch.gr/dimbekator/


 

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΦΙΣΑ

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι/ες,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε με το παρόν μήνυμα να σας υπενθυμίσουμε την πρόσκλησή μας να συμμετάσχετε αύριο, Τετάρτη 22 Μαρτίου, στην επιμορφωτική εσπερίδα,  με τίτλο:

«Από τα έμφυλα στερεότυπα στην ισότητα των φύλων μέσα από την εκπαίδευση»

Η εσπερίδα διοργανώνεται εκ νέου, κατόπιν τής αναβολής της λόγω του τριήμερου πένθους, από τις  Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας δια της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου μέσω των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, και το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και στα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, καθώς και σε γονείς και κηδεμόνες, και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα Πολυχώρος Δήμου Παλαιού Φαλήρου (Αρτέμιδος και Τερψιχόρης 51, Π. Φάληρο, Είσοδος από Αρτέμιδος), κατά τις ώρες 18:30-21:00 (προσέλευση από τις 18:15).

 Προϋπόθεση για την έκδοση βεβαιώσεων παρακολούθησης η εγγραφή σας στη φόρμα που θα βρείτε στον ηλ. σύνδεσμο: https://forms.gle/WALie52TjiAqZwob7

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί είχαν ήδη συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής δεν χρειάζεται να δηλώσουν ξανά τα στοιχεία τους. 

Σε περίπτωση, ωστόσο, που αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εσπερίδα στις 22 Μαρτίου, παρακαλούνται θερμά να ενημερώσουν με EMAIL τις Υπεύθυνες Αγωγής Υγείας Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα. 

Περισσότερες πληροφορίες, αφίσα και το πρόγραμμα εισηγήσεων, μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα.

Παρακαλούνται  οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και οι Διευθυντές/τριες των Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των μελών του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και  των γονέων και κηδεμόνων  των σχολείων τους.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα Μενδρινού

Δρ., Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας
& Πολιτιστικών Θεμάτων
Διεύθυνσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας
Εκπαιδευτικός ΠΕ60
Τηλ. Επικ.: 6943108517
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fb: Ioanna Mendrinou
Web-site: https://blogs.sch.gr/imendrinou